No products in the cart.

No products in the cart.

Načini plačila

NAČINI PLAČILA

Pri spletnem nakupu je možno plačati na naslednje načine:

  • Plačilo po predračunu: po pošti ali na e-naslov, ki ste ga navedli v naročilu, prejmete predračun. Po plačilu predračuna sledi odprema pošiljke v roku 1- 4 delovne dni, za izdelke, ki jih ni na zalogi in izdelke po naročilu, je dobavni rok do 15 dni od prejetega naročila. V primeru prejetega večjega števila izdelkov po naročilu, si pridržujemo pravico do daljšega dobavnega roka.
    V primeru, da ste izbrali plačilo po predračunu, lahko le-tega poravnate na:  TRR: SI56 6100 0002 2508 615. Sklic je enak številki naročila! 
  • Plačilo po povzetju: Plačilo po povzetju vam omogoča, da izdelek plačate šele, ko vam ga dostavna služba (Pošta Slovenije) pripelje na dom. Plačilo je možno z gotovino. Dostavna služba za tovrstno storitev poleg dostave zaračunava tudi provizijo, ki ni zajeta na računu. Stroški dostave znašajo 4 €. Če vas ne bo doma, vas bo paket počakal v vaši poštni poslovalnici.

  • Plačilo s Paypalom: sprejemamo plačila preko Paypala. Pri zaključku naročila se bo odprla PayPal stran, kjer opravite plačilo.
  • Plačilo z Gocrypto: V naši spletni trgovini sprejemamo tudi plačila s kriptovalutami s sistemom GoCrypto, več o tem pa najdete na povezavi: https://gocrypto.com/sl.

Do končnega plačila je blago v lasti podjetja Lompack d.o.o.. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vsebujejo DDV. Cene v spletni prodajalni se lahko spremenijo brez predhodega obvestila. Slike so simbolične.

V primeru kakršnihkoli napak pri cenah vam bomo omogočili odstop od nakupa. V ceno izdelka ni všteta dostava.

a

HAAKEN INC.

A theme with an attitude that reflects contemporary fashion sensibilities. This is Haaken