0
Nisi našel kar iščeš?

Izkoristite otvoritvene popuste!

10

Sinfectin 5l razkužilo za roke

Sinfectin premium dezinfekcijsko sredstvo je vrhunsko razkužilo za roke, ki je na voljo v priročnih pakiranjih. Sinfectin se bori proti bakterijam in virusom, ki povzročajo okužbe. Njegova formula na osnovi etanola (80%) ubije večino bakterij na koži in tako ščiti pred kontaminacijo z virusi in drugimi mikroorganizmi. Tekoča konsistenca o.. Poglej več
  • Cena:
    48.70€
  • Izdelek ogledan: 60


Sinfectin premium dezinfekcijsko sredstvo je vrhunsko razkužilo za roke, ki je na voljo v priročnih pakiranjih. Sinfectin se bori proti bakterijam in virusom, ki povzročajo okužbe. Njegova formula na osnovi etanola (80%) ubije večino bakterij na koži in tako ščiti pred kontaminacijo z virusi in drugimi mikroorganizmi. Tekoča konsistenca omogoča enostavno nanašanje na roke. Sinfectinova vrhunska formula neguje kožo in preprečuje občutek lepljivosti.


Pakiranje: 5-litrska plastična embalaža.


Učinkovito odstrani s kože viruse, bakterije, glive in druge mikroorganizme. Primerno za poklicno in splošno uporabo. Z dodanim glicerinom za nego rok. Pred uporabo preberite navodila. Registracija pripravka VKE-88.


Učinkovina: 80% etanol. Vsebuje še vodikov peroksid, glicerin in vodo.


Uporaba: Nanesite na dlani in razmažite po celotni površini. Počakajte dokler se ne posuši. Razkužila ne brišite! Samo za zunanjo uporabo, izogibajte se stiku z očmi.


Opozorilo: Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Hraniti izven dosega otrok. Hraniti ločeno od toplotnih virov, iskric, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Ne kadite. Posodo hraniti tesno zaprto. Če pride tekočina v stik z očmi, oči nekaj minut previdno spiratje pod tekočo vodo. Če imate v očeh kontaktne leče jih previdno odstranite in nadaljujte s spiranjem oči s tekočo vodo. Če draženje oči ne preneha poiščite zdravniško pomoč. V primeru zaužitja: Takoj poiščite zdravniško pomoč.


Odpadna embalaža: Pri odpadu se ravnajte v skladu z nacionalnimi predpisi. Porabite v roku dveh let od datuma izdelave na embalaži.


Proizvajalec: UAB Vilniaus Degtine, Paneriu 47, LT-03160, Vilnius, Litva


Uradni uvoznik in distribucija za Slovenijo: Kreativni najemi d.o.o., Blatnica 14, SI-1236 Trzin, Slovenija