0
Nisi našel kar iščeš?

Izkoristite otvoritvene popuste!

10

Razkužilo za roke 5l

Dezinfekcijsko sredstvo za roke izdelano po priporočilih in recepturi št. 1 Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) za boj proti koronavirusu SARS-Cov-2.Pakirano v 5-litrski plastični embalaži.Učinkovito odstrani s kože viruse, bakterije, glive in druge mikroorganizme. Primerno za poklicno in splošno uporabo. Z dodanim glicerinom za nego .. Poglej več
  • Cena:
    46.30€
  • Izdelek ogledan: 71


Dezinfekcijsko sredstvo za roke izdelano po priporočilih in recepturi št. 1 Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) za boj proti koronavirusu SARS-Cov-2.


Pakirano v 5-litrski plastični embalaži.


Učinkovito odstrani s kože viruse, bakterije, glive in druge mikroorganizme. Primerno za poklicno in splošno uporabo. Z dodanim glicerinom za nego rok. Pred uporabo preberite navodila. Registracija pripravka VKE-88, velja do 01.09.2020


Učinkovina: 80% etanol. Vsebuje še vodikov peroksid, glicerin in vodo.


Uporaba: Nanesite na dlani in razmažite po celotni površini. Počakajte dokler se ne posuši. Razkužila ne brišite! Samo za zunanjo uporabo, izogibajte se stiku z očmi.


Opozorilo: Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Hraniti izven dosega otrok. Hraniti ločeno od toplotnih virov, iskric, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Ne kadite. Posodo hraniti tesno zaprto. Če pride tekočina v stik z očmi, oči nekaj minut previdno spiratje pod tekočo vodo. Če imate v očeh kontaktne leče jih previdno odstranite in nadaljujte s spiranjem oči s tekočo vodo. Če draženje oči ne preneha poiščite zdravniško pomoč. V primeru zaužitja: Takoj poiščite zdravniško pomoč.


Odpadna embalaža: Pri odpadu se ravnajte v skladu z nacionalnimi predpisi. Porabite v roku dveh let od datuma izdelave na embalaži.


Datum proizvodnje: 16.3.2020


Proizvajalec: Vilniaus degtine AB, Paneriu ul. 47, LT-03160, Vilnius, Litva


Distribucija: Kreativni najemi d.o.o., Blatnica 14, SI-1236 Trzin, Slovenija