0
Nisi našel kar iščeš?

Izkoristite otvoritvene popuste!

10

Napihljiv rose gold flamingo

Fotografiraj se, se sprosti in uživaj v sončenju!Flamingo Rose Gold obsesija je resna. "Šik" Flamingo je tako fotogeničen, da bodo tvoje fotografije na instagramu izgledale za "dol past". Ups, skoraj smo pozabili, Flamingo je popoln za poletno sončenje. =)Dovolj udoben za 2 osebiLep, da ti vzame dihPopolno darilo za tvojo punco, prijetelja ali tebe.. Poglej več
  • Cena:
    54.90€
  • Izdelek ogledan: 107

Fotografiraj se, se sprosti in uživaj v sončenju!

Flamingo Rose Gold obsesija je resna. "Šik" Flamingo je tako fotogeničen, da bodo tvoje fotografije na instagramu izgledale za "dol past". Ups, skoraj smo pozabili, Flamingo je popoln za poletno sončenje. =)

Dovolj udoben za 2 osebi
Lep, da ti vzame dih
Popolno darilo za tvojo punco, prijetelja ali tebe ;)
Flamingo je narejen iz dolgotrajnega visoko-kakovostnega PVC materiala (0.30 mm), kateri mu omogoča dolgo življensko dobo. Flamingo ima 2 plastična ročaja narejena za držanje na zožanem delu. Dimenzije 180x190x130 cm, teža izdelka je 2,7 kg.

Vključen set za popravljanje.

Opozorilo: Otrok mora biti pri uporabi vedno pod nadzorom odrasle osebe. Izdelka ne polnimo s kompresorjem, saj ga tako lahko poškodujemo. Izdelka se ne sme prekomerno napihniti. Ne uporabljajte, če izdelek ni do konca napihnjen. Izdelek ni namenjen za vezanje in vlečenje z vrvjo. Čistite izključno z vlažno krpo, saj lahko čistila poškodujejo material. Po uporabi na vodi hranite v suhem in toplem prostoru.