0
Nisi našel kar iščeš?

Izkoristite otvoritvene popuste!

Pohištvo

GIGABYTE AORUS AGC300 Gaming stol - črno/oranžen

Ergonomska oblika - učinkovitejša in udobnejšaBrezplačni bonus - blazina za glavo in ledvena blazinaVišje naslonjalo za udobje vratu in hrbteniciPrilagodljiv naslon sedeža 90-180 s..

313.30€

VonHaus Capri klubska mizica, hrast

Dodajte svež pridih vaši dnevni sobi z VonHaus Capri klubsko mizico. Zaradi nizke oblike ne bo moteča, vendar v klasični hrastovi barvi, s črnimi jeklenimi nogami vseeno trendi za ..

105.83€

VonHaus Capri regal, hrast

Stenski regal znamke VonHaus v naravni barvi hrasta in močnimi, jeklenimi, črnimi nogami kot nalašč za vsak bivalni del, jedilnico, hodnik ali pisarno. Za veliko odlagalne prostor..

105.87€

VonHaus Colonial manjši zaboj za shranjevanje

Manjši lesen zabojček za shranjevanje modernega in rustikalnega videza bo odličen dodatek vaši kopalnici.Zaradi dvižnega pokrova bo zavzel zelo malo prostora, vendar odličena rešit..

22.00€

VonHaus Colonial omarica za pod umivalnik

Samostojna kopalniška omarica za pod umivalnik blagovne znamke VonHaus modernega vintage izgleda. Izdelana je iz kakovostnega, trdnega in vzdržljivega lesa. Z ukrivljenim izrezom s..

48.04€

VonHaus Colonial visoka omara

Samostojna visoka omara blagovne znamke VonHaus modernega vintage izgleda. Izdelana je iz kakovostnega, trdnega in vzdržljivega lesa. Ozkih linij in nekaj več kot 165cm višine bo o..

67.29€

VonHaus Koto klubska mizica bela, hrast

Dodajte svež, skandinavski pridih vaši dnevni sobi z VonHaus Koto klubsko mizico. Zaradi nizke oblike in velike površine bo praktična in dobro izbran dodatek vsakemu domu. Za shran..

76.89€

VonHaus Koto komoda bela, hrast

VonHaus Koto manjša komoda sodobnega, skandinavskega sloga bo ustrezala vsem vrstam ureditve doma. Visoke, stožčaste noge ujemajočega hrastovega zaključka pa jo naredijo še posebej..

115.46€

VonHaus Koto manjša TV omarica bela, hrast

VonHaus Koto manjša TV omarica je lahko tudi samostojna omarica za shranjevanje. Skandinavski dizajn, visokih, stožčastih nog ujemajočega hrastovega zaključka pa jo naredi še poseb..

96.27€

VonHaus Koto regal bela, hrast

VonHaus Koto regal v videzu lestve je nov trend pri ureditvi doma. V skandinavskem slogu, bo očarljiv kos v vsakem bivalnem prostoru, kot tudi pisarni in spalnici.  Za shranjevanje..

96.21€

VonHaus Louvre Grey & Ash Veneer klubska mizica

Poiščite eleganten prostor za daljince, polnilnike, revije, z VonHaus Louvre Grey & Ash Veneer klubsko mizico. Za shranjevanje so vam je na voljo dva predala z ročaji brušenega sre..

96.21€

VonHaus Louvre Grey & Ash Veneer TV omarica

Poiščite eleganten prostor za vse, z VonHaus Louvre Grey & Ash Veneer TV omarico mehkega sivega odtenka. V obliki dolge klopi, z dvema policama in prostorno omaro, bo vaša soba ure..

125.12€

Prikazujem 1 do 12 od 21 (2 strani)