0
Nisi našel kar iščeš?

Izkoristite otvoritvene popuste!

Kuhinjski pripomočki

VonShef darilni set kozarcev za whiskey

V tem impresivnem kompletu videza 20ih let je vse, kar pravi pravi poznavalec viskija potrebuje, da uživa v svojih najljubših žganih pijačah. Komplet vključuje 8 whisky kamnov za v..

23.04€

VonShef košara za sadje zlata

Lastnosti:  Sodobna posoda, minimalistične geometrijske oblike in brušenega zlatega zaključka, bo našla osrednje mesto tudi v vašem domu. Izdelana iz trpežne nerjaveče, kovinske ž..

16.32€

VonShef odcejevalnik za posodo Rose Gold

Lastnosti:  Dvoetažni odcejavalnik za odlaganje skled, krožnikov, pripomočkov in kozarcev. Odstranljivo držalo za pripomočke in pribor lahko uporabljate na notranjem ali zunanjem ..

28.78€

VonShef podstavek za jedilni pribor 6-8 predelkov

Lastnosti:  Možnost podaljšanja za nastavitev podstavka v 6 - 8 predelkov, ki ustreza vsem običajnim kuhinjskim predalom. Lahko se uporablja tudi kot organizator pisalniške mize, ..

19.19€

VonShef stojalo za začimbe 1 nivo

Lastnosti:  Trdna, kromirana oblika za shranjevanje do 8 kozarcev začimb. Enostavna montaža, pritrditev na steno ali omaro. (vijaki so priloženi) Velikost: 6 x 41 x 6.2cm (V x D x..

9.53€

VonShef stojalo za začimbe 2 nivoja

Lastnosti:  Trdna, kromirana oblika za shranjevanje do 16 kozarcev začimb. Enostavna montaža, pritrditev na steno ali omaro. (vijaki so priloženi) Velikost: 21 x 41 x 6.2cm (V x D..

12.47€

VonShef termovka 5L nerjaveče jeklo

Lastnosti:  Zmogljivost 5L. Primerno za tople in hladne napitke. Dvojna stena iz nerjavečega jekla ohranja napitke tople ali hladne več ur. Varnostni zatič in ročaj za enostavno i..

33.55€

Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)