0
Nisi našel kar iščeš?

Izkoristite otvoritvene popuste!

Podaljški, razdelilci

ASALITE podaljšek 1,5m, 5 vtičnic, stikalo

Asalite podaljšek oz. razdelilec enostavno uporabite, kadar ni na voljo dovolj vtičnic ali pa so te preveč oddaljene. Dolžina kabla: 1,5mŠtevilo vtičnic: 5Stikalo za vklop/izklop: ..

4.83€

ASALITE podaljšek 3m, 6 vtičnic, stikalo

Asalite podaljšek oz. razdelilec enostavno uporabite, kadar ni na voljo dovolj vtičnic ali pa so te preveč oddaljene. Dolžina kabla: 3mŠtevilo vtičnic: 6Stikalo za vklop/izklop: da..

5.22€

ASALITE podaljšek 5m, 3 vtičnice, stikalo

Asalite podaljšek oz. razdelilec enostavno uporabite, kadar ni na voljo dovolj vtičnic ali pa so te preveč oddaljene. Dolžina kabla: 5mŠtevilo vtičnic: 3Stikalo za vklop/izklop: da..

6.79€

ASALITE podaljšek 5m, 5 vtičnic, stikalo

Asalite podaljšek oz. razdelilec enostavno uporabite, kadar ni na voljo dovolj vtičnic ali pa so te preveč oddaljene. Dolžina kabla: 5mŠtevilo vtičnic: 5Stikalo za vklop/izklop: da..

7.51€

GTV dvojna kotna vtičnica 2x 220V

Dvojna kotna vtičnica je praktična rešitev za pisarne, delovne prostore ali garaže. Ogrodje vtičnice je izdelano iz aluminija. Za ležečo ali pokončno postavitev ob rob kuhinjskega ..

23.95€

GTV namizna vtičnica 3x 230V + 2x USB

Namizna vtičnica GTV predstavlja enostavna rešitev za dostop do elektrike na delovnem pultu ali v pisarni. Hitra in preprosta montaža - vodoraven ali navpičen položaj. S kablom dol..

38.44€

GTV pohištvena vtičnica s stikalom 1x 220V

Pohištvena vtičnica ima poleg standardne šuko vtičnice tudi stikalo za vklop/izklop (npr. osvetlitev kopalniškega ogledala). Primerna je za montažo v kuhinjsko, kopalniško ali drug..

19.12€

GTV potopna vtičnica 3x 230V, Ø100mm

Potopna vtičnica pomaga prihraniti dragocen prostor v vaši kuhinji ali delovnem kotičku. Za pisarniško, kuhinjsko ali drugo pohištvo. Na voljo v črni ali srebrni barvi za popolno u..

28.78€

GTV potopna vtičnica 3x 230V, Ø100mm

Potopna vtičnica pomaga prihraniti dragocen prostor v vaši kuhinji ali delovnem kotičku. Za pisarniško, kuhinjsko ali drugo pohištvo. Na voljo v črni ali srebrni barvi za popolno u..

28.78€

GTV vgradna vtičnica za pisarne 3x 230V + 2x USB

Sodobna vgradna vtičnica za pisarne, konferenčne dvorane ali druge delovne prostore. Poleg treh šuko priklopov ima vtičnica tudi dve polnilni USB mesti. Hiter in udoben dostop do e..

57.70€

Philips prenapetostna zaščita s 8 vtičnicami

Philips prenapetostna zaščita (podaljšek) s 8 vtičnicami varuje priključene naprave. Največja priključna moč 2300W Dolžina kabla: 2m..

27.41€

Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)