0
Nisi našel kar iščeš?

Izkoristite otvoritvene popuste!

Senčniki in paviljoni

VonHaus 2,7M senčnik samostoječi UV30+ oranžen

S premerom 2.7m, sončnik ponuja veliko senco in je primeren za namestitev nad mizo na terasi ali kje drugje. Senčnik je potrebno zavarovati z uporabo podstavka, ki ga prodajamo lo..

33.61€

VonHaus podstavek za senčnik

VonHaus podstavek za senčnik. Gladke površine v klasični črni barvi, bo podstavek za senčnike brezhiben dodatek k vsakemu vrtu Primeren za jeklene in lesene sončnike s premerom ce..

17.95€

VonHaus Pokrivalo za senčnik

VonHaus Pokrivalo za senčnik Pokrivalo za senčnik je primerno za vse letne čase Narejen je iz kvalitetnega 600D poliestra, ki je odporen na vodo Opremljen z manjšimi luknjami za z..

23.95€

VonHaus polovični senčnik bel

VonHaus polovični senčnik VonHaus polovični senčnik je idealen za vse, ki bi radi senčnik postavili tik ob steno.  Zaradi svoje posebne oblike bo zavzel manj prostora.  Preprosto ..

25.91€

VonHaus senčnik 2,7m z LED osvetlitvijo

S premerom 2.7m, sončnik ponuja veliko senco in je primeren za namestitev nad mizo na terasi ali kje drugje. Zaradi 8 USB LED polnilnih luči in funkcijo zatemnitve, bo olepšal vsak..

73.89€

VonHaus senčnik 2m lesen oranžen

S premerom 2m, sončnik ponuja veliko senco in je primeren za namestitev nad mizo na terasi ali kje drugje. Senčnik je potrebno zavarovati z uporabo podstavka, ki ga prodajamo loče..

12.92€

VonHaus senčnik 3m samostoječi bež

Senčnik "banana" oblike in  3m premera je izdelan iz UV30+ ter vremensko odpornegaa zaščitnega materiala, za brezskrbno uživanje v senci svojega vrta. Ovir iz trdnega jekla in drog..

76.95€

Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)