0
Nisi našel kar iščeš?

Izkoristite otvoritvene popuste!

Vrtno pohištvo in dodatki

Camry lovilec komarjev z LED lučkami

Sodobna naprava, ki rešuje problem vsiljivih komarjev v našem okolju. Žuželke privlači s svojo LED svetlobo valovne dolžine 395nm, jih posesa v notranjost s pomočjo ventilatorja in..

18.21€

Camry lovilec komarjev z LED lučkami, USB napajanje

Sodobna naprava, ki rešuje problem vsiljivih komarjev v našem okolju. Žuželke privlači s svojo LED svetlobo valovne dolžine 395nm, jih posesa v notranjost s pomočjo ventilatorja in..

17.23€

Camry UV luč proti komarjem in mrčesu (mosqito killer) 16W

UV luč proti komarjem in ostalemu mrčesu (mosquito killer) UV luč proti komarjem in ostalemu mrčesu CR7932 se enostavno obesi na strop in je uporabna tako doma kot tudi v trgovina..

33.68€

VonHaus 2v1 klečalnik in pručka za sedenje & set orodja

VonHaus 2v1 klečalnik in pručka za sedenje & set orodja uporabite kot klečalnik za obdelavo vrtov ali obrnite in uporabite kot pručko za sedenje Komplet orodja vključuje lopatica ..

24.93€

VonHaus 4 polični regal iz plastike črn

Izdelan iz plastike, odporen na vonj in enostaven za čiščenje Izdelano v Italiji in preizkušeno po standardih izdelkov TUV Vključuje 2 stenska nosilca za pritrditev regala na steno..

23.95€

VonHaus 5 polični regal iz plastike črn

Vsaka polica je široka 60 cm in globoka 30 cm z največjo obremenitvijo 20 kg na polico(skupaj 100 kg) Izdelan iz plastike, odporen na vonj in enostaven za čiščenje Vključuje 2 sten..

28.78€

VonHaus Adirondack blazina za stol - zelena

VonHaus "Adirondack" blazina za stole Končni detajli lahko prinesejo vse razlike, zato okrasite svoj stol s specialno blazino. Modra "žajbljeva" zelena barva daje blazinam svež, p..

18.93€

VonHaus blazina za vrtno klop - zelena

Na vrtni klopi si omislite blazino iz živahne zelene tkanine, ki bo vaši vrtni klopi dala svež občutek. Odlikujeta jo dve hrbtni mašnji, s katerimi si zagotovite blazino za klopi i..

16.12€

VonHaus črtast viseči vrtni stol

VonHaus črtast viseči vrtni stol Izdelan je iz 100% mehkega bombaža namenjenega za zunanjo uporabo Podnožje in hrbtni del sedeža sta opremljena z blazinico, ki ustvarja resnično u..

33.61€

VonHaus G-Series 20V 1,5Ah baterija

VonHaus 20V litijonska 1,5Ah baterija je združljiva z brezžičnim orodjem VonHaus G-Series.  Napetost: 20V Max Kapaciteta: 1500mAh Uradna stran proizvajalca: https://www.vonhaus...

33.61€

VonHaus G-Series akumulatorski puhalnik listja

VonHaus G-Series MAX 20V Li-ionski akumulatorski puhalnik listja Puhalnik za listje je idealen pomočnik pri urejanju trate, terase in dovoznih poti. Pozabite na dolge podaljške, t..

52.87€

VonHaus klubska mizica z imitacijo betona 48 x 48 x 56cm

VonHaus stranska mizica z imitacijo izgleda betonaZdružuje okroglo votlo ploščo debeline 50 mm in podlago iz MDF X-Frame - vsa zavita v melaminsko folijo -, da poudari lepoto rusti..

38.51€

Prikazujem 1 do 12 od 23 (2 strani)