0
Nisi našel kar iščeš?

Izkoristite otvoritvene popuste!

Oprema doma in vrta

Adler vremenska postaja

Vas motijo nenatančne vremenske napovedi in iščete kvalitetno napravo, ki bo združevala tudi informacije temperaturnih spremembah, vlažnosti... Potem bo vremenska postaja idealna z..

36.49€

Adler vremenska postaja, črna

Zaradi klimatskih sprememb je včasih že ena ura dovolj, da vas na sončen dan preseneti nevihta. Vremenska postaja vam bo omogočala redno preverjanje sprememb in temperature, zahval..

33.61€

Anker Eufy Pametna notranja kamera 2K 360°

Napredna umetna inteligenca: AI na napravi takoj ugotovi kdo je prišel pod njen nadzor. Naj bo človek ali hišni ljubljenček. Ključ je v podrobnostih: Oglejte si vse dogodke v jasni..

71.80€

ASALITE podaljšek 1,5m, 5 vtičnic, stikalo

Asalite podaljšek oz. razdelilec enostavno uporabite, kadar ni na voljo dovolj vtičnic ali pa so te preveč oddaljene. Dolžina kabla: 1,5mŠtevilo vtičnic: 5Stikalo za vklop/izklop: ..

4.83€

ASALITE podaljšek 3m, 6 vtičnic, stikalo

Asalite podaljšek oz. razdelilec enostavno uporabite, kadar ni na voljo dovolj vtičnic ali pa so te preveč oddaljene. Dolžina kabla: 3mŠtevilo vtičnic: 6Stikalo za vklop/izklop: da..

5.22€

ASALITE podaljšek 5m, 3 vtičnice, stikalo

Asalite podaljšek oz. razdelilec enostavno uporabite, kadar ni na voljo dovolj vtičnic ali pa so te preveč oddaljene. Dolžina kabla: 5mŠtevilo vtičnic: 3Stikalo za vklop/izklop: da..

6.79€

ASALITE podaljšek 5m, 5 vtičnic, stikalo

Asalite podaljšek oz. razdelilec enostavno uporabite, kadar ni na voljo dovolj vtičnic ali pa so te preveč oddaljene. Dolžina kabla: 5mŠtevilo vtičnic: 5Stikalo za vklop/izklop: da..

7.51€

Brabantia aluminijasti obešalniki črni

Brabantia aluminijasti obešalniki črni - 4 kom Brabantia aluminijasti obešalniki črni so idealni obešalniki za vaše srajce, majice, ki jih lahko obesite brez nepotrebnega raztezan..

12.43€

Brabantia aluminijasti obešalniki srebrni

Brabantia aluminijasti obešalniki - 4 kom Brabantia aluminijasti obešalniki črni so idealni obešalniki za vaše srajce, majice, ki jih lahko obesite brez nepotrebnega raztezanja ob..

12.43€

Brabantia držalo za toaletni papir Classic - bel

Brabantia držalo za toaletni papir Classic bel Elegantna oblika kopalniškega dodatka, ki vam omogoča da je WC papir vedno pri roki. Nosilec je izdelan iz nerjavečega jekla v polne..

7.26€

Brabantia držalo za toaletni papir Classic - kovinski

Brabantia držalo za toaletni papir Classic kovinski Elegantna oblika kopalniškega dodatka, ki vam omogoča da je WC papir vedno pri roki. Nosilec je izdelan iz nerjavečega jekla v ..

7.44€

Brabantia držalo za toaletni papir Classic mint

Brabantia držalo za toaletni papir Classic mint Elegantna oblika kopalniškega dodatka, ki vam omogoča da je WC papir vedno pri roki. Nosilec je izdelan iz nerjavečega jekla v poln..

7.44€

Prikazujem 1 do 12 od 246 (21 strani)