0
Nisi našel kar iščeš?

Izkoristite otvoritvene popuste!

Ventilatorji

Adler ventilator 40cm 55W AD 7304

Učinkovit ventilator z močjo 55W. Hladi zrak v sobi in vam dovaja večje količine svežega zraka. Ima zelo stabilno podlago, ki omogoča, da ga postavite tudi na neenakomerno površino..

18.92€

Camry prenosni stoječi ventilator

Ventilator CR7320 bo prava izbira za vse, ki iščete zmogljivo napravo, ki ne bo zavezmala preveč prostora v vaši sobi.  Nihajna funkcija omogoča, da se stolpec vrti levo in desno v..

57.70€

Mesko namizni ventilator 23 cm

Učinkovit ventilator 45W maksimalne moči, bo v sobi zagotavljall večjo količino svežega zraka. Stojalo mu omogoča stabilnost celo na neenakomernih površinah. Zaradi vrtljive glave ..

15.94€

Mesko namizni ventilator 30 cm

Učinkovit ventilator 70W maksimalne moči, bo v sobi zagotavljal večjo količino svežega zraka. Stojalo mu omogoča stabilnost celo na neenakomernih površinah. Zaradi vrtljive glave b..

17.01€

Mesko namizni ventilator 40cm

Učinkovit ventilator 90W maksimalne moči, bo v sobi zagotavljall večjo količino svežega zraka. Stojalo mu omogoča stabilnost celo na neenakomernih površinah. Zaradi vrtljive glave ..

17.23€

TaoTronics TT-TF002 prenosni ventilator

Prenosni ventilator Taotronics se zaradi svoje oblike prilega v katerikoli kotiček sobe, ne da bi zavzemal veliko prostora. Dobrodošel bo v vaši spalnici, otroški sobi, pisarni. Za..

76.95€

VonHaus ventilator za kamin XL črn aluminij

VonHaus ventilator za kamin XL črn aluminij 2500116Ventilator se enostavno postavi na vrh kamina ali peči. Toplota, ki jo proizvaja peč požene motor ventilatorja. Termoelektrični m..

38.51€

Xiaomi pametni ventilator 2S bel

Poletje je tukaj. Zaradi tega vam Xiaomi prinaša pametni ventilator Xiaomi Smartmi Fan 2S. Zasnovani kot ventilator, ki v vaše prostore prinaša več svežega zraka. Govorimo o tihem ..

104.43€

Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)