0
Nisi našel kar iščeš?

Izkoristite otvoritvene popuste!

Osebna nega

Adler grelna blazina krem

Električna grelna blazina z največjo močjo 80W se lahko uporablja v trenutkih, ko potrebujete dodatno ogreti določen del telesa. Ima pomirjujoč učinek in sprošča mišice, zaradi čes..

18.08€

Adler grelna blazina siva

Uporablja se lahko v situacijah, ko potrebujete dodatno ogrevati določen del telesa. Ima pomirjujoč učinek in sprošča mišice, zaradi česar pomaga pri zdravljenju artritisa, nevralg..

13.38€

Adler masažna kad za noge AD2167

Večnamenska masaža stopal z nosilnim ročajem. Uporablja se za sprostitev in zdravstvene namene. Omogoča različne vrste masaže: mehurček, vibriranje, suha in toplota masaža. Ohranja..

33.16€

Anjou namizno ogledalce z LED osvetlitvijo in 1x/5x povečavo bel

Lastnosti: 5X povečevalno ogledalo: 1-kratna povečava za pregled celotnega videza ali 5-kratno povečevalno ogledalo za natančnost dotikov Polnilna naprava za brezžično delovanje: ..

23.95€

Camry zložljiva masažna kad za noge

Zložljiva masažna kad z nosilnim ročajem. Kot nalašč za nego in sproščujoče tretmaje ter masaže. Omogoča različne vrste masaže: z mehurčki ali z vibriranjem. Masažna naprava ima po..

33.61€

TaoTronics masažna pištola TT-PCA003

TaoTronics masažna pištola za mišice je odličen pripomoček za ljudi, ki se pogosto ukvarjajo s športom in za ljudi, ki čutijo bolečine v mišicah.Aparat je enostaven za uporabo in p..

144.25€

Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)