0
Nisi našel kar iščeš?

Izkoristite otvoritvene popuste!

Mrežna oprema

AEOTEC Dual Nano Switch z merjenjem porabe  ZW132

Vtičnice in stikala za luči: neverjetni izumi. Dobesedno so spremenili svet. Če pa ne stojite tik ob njih ali jih ne morete doseči, so omejeni.Nič več. Prihodnost je pametnejša. Tu..

55.48€

AEOTEC krmilnik rolet/senčil/oken ZW141

Avtomatsko zaprite motorizirana okna, če se začne deževati ali zastrite senčila. Aeotec Nano Shutter omogoča nadzor brezžičnih naprav. Modul opremlja motorje za rolete, senčila, ga..

44.38€

AEOTEC Nano Dimmer Bypass ZW150

Zatemnjevanje je zapleteno - v sodobne žarnice so vgrajene številne različne tehnologije.Zato zatemnjene luči včasih utripajo ali ostanejo prižgane. Bypass deluje s tehnologijo Nan..

10.12€

AEOTEC Nano dimmer ZW111

Nano dimmer bistveno izboljša razsvetljavo v vašem domu. Naša tretja generacija nevidnega krmilnika razsvetljave presega vse, kar je bilo pred njim. Zatemnitev je bolj gladka. Zdru..

50.91€

AEOTEC Nano stikalo z merjenjem porabe ZW116

S preklopnikom AEOTEC Nano lahko v omrežje Z-Wave integrirate vse preklopne in nemabilljive električne inštalacije (npr. Osvetlitev, vtičnice ...). Tako lahko priključeno obremenit..

42.69€

AEOTEC NOSILEC ZA SENZOR MULTISENSOR 6

Pametni senzorji. Nevidni senzorji. Pameten dom mora biti inteligenten in neviden. Recesor je uresničevanje tega načela. Uporablja se z napravama MultiSensor 6 in TriSensor, in omo..

10.70€

AEOTEC Pametno stikalo za močnejše porabnike ZW078

Pametno stikalo Aeotec Heavy Duty je naprava Z-Wave, ki poroča o porabi energije v energiji pametnemu vozlišču Z-Wave. Lahko ga upravljate z drugimi Z-Wave napravami, da vklopite /..

88.77€

AEOTEC senzor za vrata in okna 6 ZW112

Nič večjih in opaznih kontaktnih senzorjev na dragih vratih in oknih. Senzor za vrata / okna 6 podjetja Aeotec je majhen, skoraj neviden in barven. Lahko se enostavno namesti na vo..

36.55€

AEOTEC senzor za vrata in okna Gen5. ZW120

Moč preprostosti.Je nekaj odprto ali zaprto?Ključ do avtomatizacije doma je inteligenca. In to je tisto, kar zagotavlja senzor za vrata / okna Gen5. Obstaja moč v preprostosti ved..

26.50€

AEOTEC Trisensor ZWA005

Vsak Z-Wave pametni dom je odvisen od podatkov za resnično inteligentno avtomatizacijo; avtomatizacijo, ki naredi pametni dom zares pameten, odziven in varen. TriSensor zagotavlja ..

40.45€

AEOTEC Water sensor 6 nosilec  ZW160

Aeotec Dock za water sensor 6 Vodni senzor 6 varuje vaš dom pred uhajanjem in poplave na najlažji način. Postavite ga dol, nastavite in pozabite. Dock je pro-orodje, ki dramatično..

21.21€

Aqara kontroler za pametni dom ZHWG11LM

Aqara sodeluje z Apple HomeKit in Xiaomi MijiaPreprosto dodajte vozlišče Aqara in njegove dodatke prek aplikacije Mi Home, ki se bodo samodejno sinhronizirale z aplikacijo Apple Ho..

32.64€

Prikazujem 1 do 12 od 63 (6 strani)