0
Nisi našel kar iščeš?

Izkoristite otvoritvene popuste!

Nosilci za avto

Kovinsko stojalo "Ring" za mobilne naprave

Omogoča postavitev naprave pod kotom za lahko pregledovanje vsebin Univerzalno stojalo za mobilne naprave Namestite na zadnjo stran telefona Samolepilno pritrjevanje 360 stopinjska..

5.09€

Sandberg avtomobilski brezžični polnilnik in nosilec, 10W

Avtomobilski brezžični IR polnilec Sandberg je kombinacija držala in brezžičnega polnilca za vaš pametni telefon, s prijemali na lastni pogon.Držalo je opremljeno z infrardečim sen..

28.72€

Sandberg avtomobilski magnetni nosilec za telefone

Magnetni avtomobilski nosilec za telefone. Pritrdite kovinsko ploščico na zadnjo stran telefona ali pod ovitek. Prilagodljiva ročica za najboljši položaj telefona. Vrtljiva za 360°..

9.07€

Sandberg Sport armband iPhone 6

Ovitek Sandberg Design Cover učinkovito ščiti vaš telefon pred madeži in praskami, hkrati pa mu daje tudi bolj oseben videz...

1.31€

Sandberg univerzalni avtomobilski nosilec za tablico

Držalo tabličnega računalnika za vratni naslon vašega avtomobilskega sedeža. Nosilec se prilega napravam z velikostjo zaslona od 7 do 12". Enostavna namestitev brez uporabe orodja...

9.14€

Sandberg Wireless QI avtomobilski polnilnik in stojalo za mobilnik

Brezžični avtomobilski polnilnik Sandberg In Car Wireless Charger je kombinacija držala in polnilnika vašega pametnega telefona, ki ga z vakuumskim nastavkom enostavno namestite na..

14.36€

TaoTronics avto nosilec in polnilec za telefone TT-SH007

TaoTronics avto nosilec za telefon in hkrati brezžični polnilec - Nosilec enostavno namestite na zračnik avtomobila - Prilagodljivo večini pametnih telefonov, velikosti zaslona 2.3..

19.57€

TaoTronics avto nosilec za telefone TT-SH08

Izredno močan nosilec z lepljivim gelom drži na vetrobranskem steklu, armaturne plošče in druge gladke ali teksturne površine vašega avtomobila. Popolna 360° rotacija za idealen vi..

5.76€

Trust 19735 avto nosilec za 7-11" tablične računalnike

Montirajte vašo tablico na avtomobilsko okno ali na drugo ravno površino. Idealen za navigacijo spredaj v avtomobilu. Močen prisesek za enostavno in varno montažo. Zložljiv in komp..

13.45€

Trust univerzalni avto nosilec za vzglavnik za tablične računalnike

Nosilec enostaven za montažo na vaš avto vzglavnik, za gledanje filmov na zadnjem sedežu. Primeren za vse tablične računalnike. Močne klešče za varno in enostavno montažo. Tablični..

14.88€

Ugreen avto nosilec Air Vent

Ugreen avto nosilec Air Vent  Samodejno odpiranje in zapiranje. Odlična stabilnost: Nosilec avtomobila, ki se samodejno preoblikuje po principu gravitacije. Držalo se samodejno pre..

10.44€

Ugreen avto nosilec črn

Ugreen avto nosilec za na zračnik lahko varno drži vaš telefon z dvema varnima zaponkama. Posebne  mehke gumijaste obloge ležišča za pritrditev ščiti vašo napravo pred praskami in ..

10.69€

Prikazujem 1 do 12 od 17 (2 strani)