0
Nisi našel kar iščeš?

Izkoristite otvoritvene popuste!

Napihljive igrače

Chill Pill

Se želiš udobno namestiti na plaži?Napihljiv vzglavnik Luftići Chill Pill je narejen za tvoje udobje. Vsi smo se že znašli v situaciji, ko smo prišli na plažo brez vglavnika, names..

4.90€

Napihljiv Ananas

Na izgled bodeč, vendar je to zagotovo najmehkejši ananas do sedaj.Naš sočni Ananas je narejen za lene sončne dni, ampak bodite previdni, če ste na morju, da vas ne odnese vstran. ..

34.90€

Napihljiv avokado

Iščete avokado, ki ni prehitro zrel? Prišli ste na pravo mesto.Če vam je všeč Guacamole, vam bo všeč tudi naš najnoveši Luftici Avokado, narejen iz trpežnega visokokakovostnega PVC..

34.90€

Napihljiv Čokoladni krof

Čokoladni krof izgleda tako okusno, da ga boš želel ugrizniti!Čokoladno glaziran krof je vroč dodatek za na plažo, izjemno udoben in narejen za zabavo ali hlajenje na vodi.Zabavne ..

21.90€

Napihljiv jagodni krof

Jagodni krof,izgleda tako okusno, da ga boš hotel ugrizniti!Če imaš raje Jagode kot čokolado , potem je ta krof prava izbira zate. Imamo tudi   posebno ponudbo za tiste, ..

21.90€

Napihljiv mavrični oblaček

Mavrični oblaček, poskrbi, da bo vaša pijača v vročih poletnih dneh ledeno hladna.Kot smo že omenili, Mavrični oblaček ohranja pjačo ledeno hladno, zato je popoln za zabave na baze..

21.90€

Napihljiv modri tukan

Tukaj je eden izmed naših najnoveših Luftići živalic!Tukanova pisana kamuflaža je oblikovana za morje morje, kar jim omogoča, da so skoraj popolnoma nevidni.VsemogočniVeličastna mo..

54.90€

Napihljiv rose gold flamingo

Fotografiraj se, se sprosti in uživaj v sončenju!Flamingo Rose Gold obsesija je resna. "Šik" Flamingo je tako fotogeničen, da bodo tvoje fotografije na instagramu izgledale za "dol..

54.90€

Napihljiv samorog

Verjamete v Samoroge?Luftići Obroč Samorog je pravo mistično bitje, ki uživa v zabavi na vodi. Obroč samorog je dolg več kot 2 metra in je idealen za zabave v bazenu, so zelo druža..

39.90€

Napihljiv zlati labod

Zlati labod, najrazkošnejši Luftić do sedaj!  Ko prideš na plažo, bazen ali jezero, s seboj ne vzameš veliko stvari. Ker ti je všeč, da ti je udobno, vzameš brisačo Luftići, n..

54.90€

Napihljiva lubenica

Sočna Lubenica za vroče poletne dni!Preobrazba na katero je vaš bazen čakal vso zimo. Nujno, se pripravite na sončno sezono! Če imate radi poletje tako kot mi, potem ga začinite z ..

34.90€

Peggy

Veličastno bitje iz grške mitologije z iskrico čarovnije.Barvni Pegasus "Peggy" je neverjeten za izlete na bazen ali plažo. Nežen navzven, vendar lahko nastopi, kot pravi grški boj..

64.90€

Prikazujem 1 do 12 od 14 (2 strani)